Átadták a 18 000. PONSSE erdészeti gépet

Kigördült a 18 000. PONSSE erdészeti gép a finnországi Vieremä település gyárából – osztotta meg a sikertörténetet a forgalmazó. A forwarder nem pihen sokáig raktárban: a PONSSE Elk Franciaországban fogja járni az erdőket.

Átadták a 18 000. PONSSE erdészeti gépet

 

Az átadás kapcsán Marko Mattila kiemelte, hogy a fakitermelési ágazat szilárd szakmai ismereteket, elszántságot és szoros együttműködést igényel. Az értékesítési marketing- és szervizigazgató szerint mindez jellemzi a cég VMC Bois-val való kapcsolatát is: ,,Nagyon jó érzés átadni ezt a gépet, és szeretném megköszönni a kiváló együttműködést."

A partnerséget azután kezdtük meg a PONSEE-val, miután néhány éve egy használt PONSSE Ergo-t vásároltunk

nyilatkozta a francia cég társtulajdonosa. Ezt egy új gép vásárlása követte, most pedig ott tartanak, hogy a 18 000. PONSEE tulajdonosának mondhatják magukat. 

Alexandre Collomb hozzátette: a két cég között az együttműködés eredményes volt, elégedettek a partneri viszonnyal. A VMC Bois jelenleg négy PONSEE gép tulajdonosa, amelyeket elsősorban Közép-Franciaország keleti részein használnak. A 2009-ben alapított társaság fűrészüzemmel is foglalkozik, és aprítékból állít elő energiát. 

Kigördült a 18 ezredik PONSSE a gyárból (Fotó: PONSSE) 

Kigördült a 18 ezredik PONSSE a gyárból (Fotó: PONSSE)

Mit érdemes tudni a PONSSE Elk gépről?

A PONSSE Elk egy rendkívül sokoldalú és agilis forwarder a kisebb középkategóriában.  A gép a méretosztályában példátlan teherbírással rendelkezik, üzemanyag-takarékos motorja és nagyméretű üzemanyagtartálya pedig meghosszabbítja a tankolási intervallumot. Az Elk érzékeny motorja, lenyűgöző nyomatéka és robusztus rakodója kényelmessé teszi a munkát. A gyártó olyan gyérítési helyszínekre ajánlja, ahol a gépnek nagy távolságot kell megtennie. A forwarderből 2005 óta több mint ezer darab készült el, amelyeket több mint húsz országba szállítottak ki, és világszerte valós körülmények között teszteltek.

PONSSE tulajdonos lenne? 

A gépekkel kapcsolatos kérdéseit a hazai forgalmazónak, a Forest Power Kft. cégvezetőjének, Bálint Andrásnak teheti fel az alábbi elérhetőségeken:

  • andras.balint@forestpower.hu
  • +36 30 7198544