Az ország egyik legmodernebb STIHL üzletét nyitják meg Kecskeméten - erdészeti gépbemutatókkal

Különleges akcióval, a STIHL termékek széles választékával, látványos favágó show-val és erdészeti gépbemutatóval, MultiOne rakodógép-kezelő versennyel, állatsimogatóval és meglepetés vendéggel várja az érdeklődőket a Royal Tractor kecskeméti telephelyén, ahol Magyarország legújabb és egyik legmodernebb STIHL szakkereskedését adják át 2024. június 1-jén, szombaton.

Az ország egyik legmodernebb STIHL üzletét nyitják meg Kecskeméten - erdészeti gépbemutatókkal

A Royal Tractor új üzlete nemcsak a kiváló minőségű STIHL termékek széles választékát kínálja majd a térségi felhasználóknak és vállalkozóknak, hanem szerviz- és alkatrészszolgáltatást is biztosít. Szakértő csapatuk a nyitástól kezdődően bármilyen karbantartási vagy javítási feladatot elvégez.

Ráadásul a nyitás alkalmából különleges akcióval is készülnek a vendégeknek: bármely fűnyíró traktor mellé egy szegélynyíróval kedveskednek a vásárlóknak.

Időpont: 2024. június 01. 8:30
Helyszín: 6000 Royal Traktor Kecskemét, Budai út 132.

Ha szeretne Ön is részt venni a rendezvényen, és szeretné megismerni a hamarosan nyíló pályázati lehetőségeket, valamint egy Royal hamburgert elfogyasztani, akkor regisztráljon. Szokásunkhoz híven a csapolt sörről sem feledkezünk meg!

REGISZTRÁCIÓ >>>

Erdészeti gépbemutatók és ingyenes pályázati szaktanácsadás

A Royal Tractor nyílt napján a rendezvény teljes ideje alatt ingyenes pályázati szaktanácsadással várják az erdészeti és mezőgazdasági vállakozókat. “Lehetőséget kínálunk ingyenes pályázatírásra is, amely segíthet Önöknek abban, hogy sikeres pályázatokat nyújtsanak be. Ez az ingyenes szaktanácsadási és pályázatírási lehetőség része vállalkozásunk célkitűzésének, miszerint teljes körű támogatást nyújtunk ügyfeleink számára az erdészeti projektek megvalósításához. Bízunk benne, hogy ezek az ingyenes szolgáltatások hozzájárulnak vállalkozásuk sikeréhez és hatékonyságához” - hívták fel a figyelmet  aszervezők.

De az erdészeti gépbemutató során több termékkör is bemutatkozik, sőt lesz MultiOne rakodógép kezelő verseny és játék is. Ez az olasz prémium minőségű gép multifunkcionalitásának hála tökéletesen beilleszthető az erdészeti munkafolyamatokba is. Több mint 200 különféle választható adapterrel rendelkezik, valamint 26 LE-től 57 LE-ig elérhetőek kínálatukban. Ha te is kipróbálnád magadat és a rakodógépet is egy verseny keretein belül, akkor most itt a lehetőség!

HITTNER vonszoló:
Lehetőség lesz a horvát gyártmányú HITTNER erdészeti vonszolók kipróbálására és megismerésére. A Kecskeméten kiállított modellek mindegyike megfelel a felhasználók minden igényének. Ez a gép erős és megbízható, így ideális választás az erdészeti és fakitermelő munkákhoz. A Hittner erdészeti vonszoló robusztus felépítésűek, a motor nagy teljesítményű, valamint a kiváló manőverezhetőség jellemzi, amely lehetővé teszi a hatékony munkavégzést még a legnehezebb terepviszonyok között is. A Hittner vonszolók megbízhatóságuknak és hatékonyságuknak köszönhetően világszerte elismert és kedvelt eszközök az erdészeti ágazatban.

Erdészeti kiközelítő kocsik:
Júnisu elsején megismerhetik a Hydrofast és KTS kiközelítő kocsikat, az erdészeti munkák két csúcsmodelljét, amelyek a legújabb technológiákat ötvözik a maximális hatékonyság és megbízhatóság érdekében. Ezek a gépek tökéletes társai lesznek minden erdészeti feladatnak, legyen szó akár nagy mennyiségű faanyag szállításáról, akár nehéz terepen türténő manőverezésről. Akár 7,2 m-es daruval ellátva számos méretben elérhetőek. Ezek a gépek nem csupán eszközök, hanem megbízható partnerek, amelyek segítenek a munka gyors és hatékony elvégzésében, akár a legnagyobb kihívások közepette is.

REMET erdészeti ágdaráló és mulcsozó:
Nem maradhatnak le az erdészeti palettáról a REMET ágaprítók, darálók, illetve az erdészeti mulcsozók sem. Teljesen bővíthető hegesztett szerkezet, amely megfelelő merevséget és ellenállást biztosít. A REMET gépek elengedhetetlen eszközök a fenntartható erdőgazdálkodás és az optimális területkezelés előmozdításában.

STIHL Timbersports bemutató

A rendezvény leglátványosabb része a STIHL Timbersports bemutató lesz, ahol a magyar sportfavágó válogatott tagjai fogják bemutatni a Világbajnokság feladatait. Lesz korongvágás STIHL láncfűrésszel, de kézi fűrésszel is, rönkátvágás pedig több százezer forintos fejszékkel.


PROGRAMOK:

Délelőtti programok:
-Érkezés, regisztráció
-STIHL szakkereskedés ünnepélyes megnyitó
-STIHL TIMBERSPORT bemutató Bozsó Zoltán magyar bajnokkal első felvonás
-Ebéd - Royal hamburger és csapolt sör regisztráltaknak

Délutáni programok:
-MultiOne gépkezelő verseny és játékok
-Ünnepélyes gépcsomag átadás
-STIHL ügyességi versenyek
-TIMBERSPORT bemutató második felvonás
-Meglepetés sztár fellépő
Látogass el hozzánk ROYAL JURASSIC PARK-unkba egy örömteli póni lovaglásra, alpaka és kenguru simogatásra az
egésznap folyamán!