Erdészeti gépeket is láthatunk az AGROmashEXPO-n

Írjátok fel a naptárba: 2024. január 24. és 27. között rendezik meg az AGROmashEXPO és AgrárgépShow kiállítást, melyen ahogy már megszokhattátok, erdészeti gépeket is felvonultatnak majd. Nézzük, mely cégek azok, akik biztosan bemutatják gépeiket hazánk legnagyobb agrárrendezvényén.

Erdészeti gépeket is láthatunk az AGROmashEXPO-n

Az Andl Kft. AS-Motor, Ariens és Rymo Torpedo termékeit biztosan megtekithetitek a H pavilon H2A standján. Mindig érdemes a lábatok elé nézni, hiszen a kertészeti és erdészeti gépek között ez a rendkívül lapos, professzionális zero-turn távirányítós fűnyíró is feltérképezi majd a terepet:

Kövessétek az Andl Kft. Facebook-oldalát, ahol hamarosan a kiállításra készülő géplistát is megosztják veletek!

Ha már kertészeti és erdészeti gépek: a STIHL Magyarország által forgalmazott termékeket természetesen idén is körbejárhatjátok hazánk legnagyobb agrárkiállításán. Láncfűrészek, balták, fejszék, fűnyírók, motoros kaszák és sövénynyírók minden mennyiségben elérhetők lesznek a G pavilon 302B standon.

Érdemes megnézni a tavalyi kiállításon készült videónkat, ahol többek között a STIHL MSA 300, STIHL MS 881, STIHL MS 500i típusokat is bemutattunk.

Az AGROmashEXPO-n nem hiányozhat a csörlőiről és tűzifa-feldolgozó gépeiről ismert Uniforest standja. A sárgába öltözött kiállítási területet a H pavilon H3E helyén találják az érdeklődők, ahol a Kiskorpád Gépker szakemberei várnak mindenkit.

A Fliegl VARIO ULW 25 egytengelyes átrakókocsija különdíjat nyert a rendezvény termékfejlesztési pályázatán gépesítés kategóriában. A főleg pótkocsikat gyártó vállalat számos kiegésztőt is készít - például a Győr-Moson-Sopron megyei Abdán. Ilyen a korábban díjat is nyert, traktorra függeszthető magassági ágvágójuk, de a kínálatban találunk rönkhasítót is. Emellett erdészeti kiközelítő kocsikat is gyártanak, ezekről tehát mindenképpen lehet majd érdeklődni az A pavilon 201A standján.

Az IGJ gépjárműgyártás a korábbi években erdészeti kiközelítő pótkocsival és egy erdészeti köpenyezésű Branson traktorral érkezett a januári agrárkiállításra. A kiállítói katalógus szerint a B pavilon B17 standján ők is ott lesznek. Ami biztos, hogy a magyar gépgyártó számos megoldást kínál a magyar és külföldi fakitermelő vállalkozóknak is.

A JG-MAX Bt. évek óta állandó kiállító a HUNGEXPO egyik legjelentősebb kiállításán. A Posch és Maxwald tűzifa-feldolgozó gépeket és csörlőket a G pavilon 402C standján járhatjátok körbe.

Az ODISYS Bt. standjának állandó eleme lett az utóbbi években a Big John, mellyel a faátültetés is a cég profiljának a része lett, de az A pavilon 304B standján biztosan láthattok Solis traktorokat is.

A kiállításon résztvevők teljes listáját ITT érhetitek el.

Találkozzunk az AGROmashEXPO-n!