Exkluzív vadászbútorok részletgazdag faragásokkal - a FeHoVa kiállításon (MEGHÍVÓ)

Idén sem hiányozhat a FeHoVa kiállítóinak sorából a Pfiffer Bútor. Február 17. és 20. között a 80 négyzetméteres standon az exkluzív és egyedi vadászbútorok mellett számos újdonság is helyet kap. Ilyen például a Royal falburkolati rendszer vagy a Timber üreges fagerenda rendszer. "Olyan bútort alkotunk, melynek lelke van, velünk él és generációkon át bensőséges kapcsolattal gyönyörködtet bennünket" - vallja a Pfiffer Bútor csapata. 
Exkluzív vadászbútorok részletgazdag faragásokkal - a FeHoVa kiállításon (MEGHÍVÓ)
A pavilon 301C2 stand  

Kedves Érdeklődő!

Ezúton szeretnénk meghívni a FeHoVa kiállításra, ahol egy 80 négyzetméteres standdal, tömörfából készült, prémium minőségű bútorokkal bemutatjuk, mire képes egy lelkes magyar csapat!

pfiffer_butor_2022_01

A kiállítás témájához kapcsolódóan, láthatóak lesznek exkluzív vadászbútoraink, melyek a részletgazdag faragásoknak és páratlan formaviláguknak köszönhetően egyediségükkel kiemelkednek az európai bútorkínálatból.

Bemutatjuk motoros nyitású ágyneműtartós ágyainkat. Ki lehet próbálni a csillapítottan nyíló és csukódó, teljesen kihúzható fiókokat és a hangtalanul záródó bútorajtókat.

pfiffer_butor_2022_02

Sokszínű standunkon bemutatunk egy komplett ház berendezéséhez szükséges bútorokból egy kis ízelítőt. A kiállítás ideje alatt folyamatosan bemutatókat tartunk a népszerű 10 személyes Flow nyitható étkezőasztalunk működéséről.

  pfiffer (1)

Diszkrét tárgyalóban várunk egy tartalmas beszélgetésre.

pfiffer_butor_2022_05

Bemutatjuk újdonságaikat:

Royal falburkolati rendszer, amelyet kastélyok, könyvtárszobák, és exkluzív lakásbelsők kialakításához ajánlunk. További részletek >>>

pfiffer_butor_2022_06

Timber üreges fagerenda rendszer, amellyel a régmúlt idők hangulatát lehet megidézni bármilyen helyiségben, akár gipszkarton mennyezetre függesztve is. Rusztikus fagerendáinkkal bármilyen lakásból bensőséges hangulatú otthon varázsolható. További részletek >>>

pfiffer_gerenda


pfiffer_butor_2022_08

Reméljük személyesen is lesz alkalmunk találkozni február 17-20 között a Hungexpo A pavilonjában a 301C2 standon.

pfiffer_butor_2022_09

Beteljesült vágy: "Olyan bútort alkotunk, melynek lelke van, velünk él és generációkon át bensőséges kapcsolattal gyönyörködtet bennünket"

Üdvözlettel: a Pfiffer Bútor csapata

Elérhetőségeink: Név: Pfiffer Bútor Mór Kft. Cím: 8060 Mór, Árkipuszta ipartelep Telefon: 06 (30) 511 5040 E-mail cím: info@pfifferbutor.hu Weblap: www.pfifferbutor.hu

Tömörfa Bútor - Örök érték

pfiffer_butor_logo