Ezzel a géppel valódi élmény lesz a kerti ágvágás

Ha a valaki egyszer használni kezdi, azonnal rájön, hogy a kert körüli munkák szinte elképzelhetetlenek lesznek a STIHL GTA 26 akkumulátoros ágvágó fűrész nélkül. Sokoldalúan használható, kényelmes, rugalmas és méretéhez képest rendkívül erős, mindezek mellett pedig könnyen karbantartható és rendkívül megbízható.

Ezzel a géppel valódi élmény lesz a kerti ágvágás

Fák és cserjék visszametszéséhez, azok ápolásához, de a már levágott ágak darabolásához is kitűnő választás a STIHL GTA 26 akkumulátoros ágvágó fűrész, ami kicsiben szinte mindent tud, amit a felhasználók egy hagyományos motorfűrésztől elvárnak. A 1/4" PM3 fűrészlánc például az erős vágásokat és a kiváló vágásteljesítményt szavatolja – a megszokott STIHL minőségben.

Biztonságos munkavégzés, könnyű kezelhetőség

A biztonságos munkavégzés érdekében a GTA 26 markolata ergonomikus és csúszásmentes, a láncnál pedig egy rugalmas védőburkolat kapott helyet. A gép mellé ajánlott még egy lábra csatolható tok a biztonságos hordozás érdekében.

A könnyű kezelhetőség szintén fontos volt a fejlesztők számára. Ezért az ágvágó motorfűrész akkumulátor nélkül mindössze 1,2 kilogramm súlyú. A vezetőlemez hossza 10 centiméter, ami behatárolja a vágásra váró fák vastagságát is, de a gép éppen a kompakt méretei miatt szűk helyekre is befér. Ráadásul a gyártó tájékoztatása szerint hamarosan egy méteres nyél is elérhető lesz az eszközhöz, amivel a kisebb magasságban lévő ágakat is le lehet vágni.

Akkumulátorcsere olajozással

A GTA 26 karbantartása rendkívül egyszerű, ahogyan ez a STIHL akkumulátoros gépeinél általánosan megfigyelhető. Nincsen szükség benzinre, a szerszám nélküli lánccsere pedig szintén nagy előny.

Mindössze a gép olajozására kell kiemelten figyelni, hiszen a súlycsökkentés érdekében az nem beépítetten, automatikusan történik. A gyártó ajánlása szerint az akkumulátorcserénél kell a géphez kapható, csőrös edényben lévő olajból egy keveset a lánc és a vezetőlemez találkozásához kenni, az eszközt jobbra, illetve balra fordítva - tehát mindkét oldalra. Ezután egy rövid indítást követően már folytatódhat is a favágás.

Egy akkumulátorral három eszköz

A STIHL ágvágó fűrésze egy 28 Wh-ás, 10,8 V-os AS2 lítium-ion akkumulátorral működik, amivel további két eszköz is üzemeltethető: a SEA 20 akkumulátoros kézi porszívó, valamint a HSA 26 akkumulátoros sövénynyíró. Ennek köszönhetően a termékek nemcsak szettben érhetők el a szakkereskedéseknél, hanem akkumulátor és töltő nélkül is megvásárolhatók.

STIHL TIPP
Ezért válassz akkumulátoros eszközöket!

????️Csendesek és nincsen közvetlen károsanyag-kibocsátásuk
????️Könnyű a karbantartásuk
????️Rugalmas a munkavégzés, bárhol, bármikor használhatók
????️Alacsonyabb az üzemeltetési költség
 

KEDVEZMÉNYES CSOMAGAJÁNLATOK A STIHL-TŐL ÁGVÁGÓ, SÖVÉNYNYÍRÓ ÉS KÉZI PORSZÍVÓ SZETTEKRE
Sőt, ha most vásárolsz AS-rendszerű szettet – vagyis gépet töltővel és akkumulátorral együtt, a második akkumulátort 50% kedvezménnyel viheted haza!

Az akció részleteit keresd a STIHL oldalán.