Kompakt, sokoldalú és csúcsminőségű a SENNEBOGEN 340G rakodó

A SENNEBOGEN gyár egy stabil és organikusan fejlődő cég, mely egyesíti a hagyományt és az innovációt. Gépeiket öt bajorországi és magyarországi helyszínen fejlesztik és gyártják. Mindig a legmagasabb minőséget és az ügyfél-specifikus megoldásokat kínálják. A gyártó egyedi megoldásokat kínál az erdészeti felhasználók, erdőgazdálkodók, a faipar, a fűrészüzemek, rönktelepek számára minden géposztályban.

Kompakt, sokoldalú és csúcsminőségű a SENNEBOGEN 340G rakodó
Támogatott tartalom

SENNEBOGEN 340G

A SENNEBOGEN 340 G ötvözi a kompakt méreteket a nagy rakodási kapacitással, a nagy hatótávolsággal és a legjobb kilátást biztosítva – abszolút egyedi megoldásként – egy emelhető fülkével. Ennek köszönhetően még biztonságosabb a munkavégzés, pontosabban, egyenletesebben lehet megrakni a terhelendő járművet. Ehhez a SENNEBOGEN továbbra is szem előtt tartott alapfilozófiája – a lehető legkevesebb elektronika, a tökéletes megbízhatóság érdekében – kitűnő segítséget nyújt. 

A 340 G-t akár 4 tonnányi anyaggal is megrakhatjuk, mégis stabilabban áll a hagyományos homlokrakodókhoz képest, miközben fürgén és biztonságosan forgolódik a munkaállomások között. A 340 G egyesíti a hagyományos homlokrakodó és a teleszkópos rakodó előnyeit. Z-kinematikájának köszönhetően a kanál 40%-kal nagyobb erőt képes kifejteni, miközben a kitolható gém a hatékonyabb munkavégzést, a törzscsukló helyett alkalmazott négykerék-kormányzás pedig a stabilitást garantálja a felhasználó számára. 

Az emelhető Multicab fülkéből a legjobb kilátás nyílik a teherautók rakterére, konténerekbe és egyéb pontokra a 4,10 m-es max. szemmagasságnak köszönhetően. A nagy üvegablak, a 360°-os körbetekintés segíti az egyenletes rakodást, biztonságosabb munkavégzést biztosít, ezáltal elkerülhetők a rakodó kanalakkal okozott szállító járműves sérülések. 

A 340G a német csúcsminőséget, a robosztus kialakítást és a könnyű kezelhetőséget ötvözve nélkülözhetetlen eszköze lehet a rönkszállítmányozással, rakodással foglalkozó cégének. 

Kérdése van a géppel kapcsolatban? A Kuhn Rakodógép Kft. munkatársai válaszolnak a felmerülő kérdésekre!